• Novinky

            • DOBRÁ SPRÁVA PRE NAŠU ŠKOLU

            •    Krajskí poslanci boli v stredu 6. septembra 2023 informovaní o investíciách do rozvoja školskej infraštruktúry a schválili zmenu rozpočtu. Na zasadnutí vystúpil aj prezident Slovenského zväzu ľadového hokeja Miroslav Šatan, ktorý poskytol stanovisko k vybudovaniu novej špičkovej Hokejovej akadémie v Trnave, ktorá bude súčasťou Strednej športovej školy Jozefa Herdu.

                 „Aj vzhľadom na náročnú hospodársku situáciu sme naďalej aktívni a na celom území kraja realizujeme viaceré investičné projekty. Dôkazom toho je aj fakt, že sa nám so Slovak Investment Holding podarilo vyrokovať výhodnú formu úveru, s cieľom využiť možnosť načerpania návratných zdrojov financovania vo výške maximálne 20 miliónov eur, pričom ide o financie určené na rozvoj školskej infraštruktúry. Naším najväčším investičným projektom z týchto zdrojov je vybudovanie Hokejovej akadémie v Trnave, čím vytvoríme špičkové športové zázemie pre mladé talenty. Okrem toho zmodernizujeme župné stredné školy, na ktorých napríklad vybudujeme odborné učebne či zakúpime špičkové vybavenie pre plnohodnotné štúdium našich študentov,“ uviedol trnavský župan Jozef Viskupič

                 Zámer župy, ktorým je postaviť modernú hokejovú akadémiu a bude slúžiť ako príprava pre stredoškolských športovcov Strednej športovej školy Jozefa Herdu prišiel podporiť aj prezident Slovenského zväzu ľadového hokeja Miroslav Šatan. „Ako bývalý hokejista ale aj zástupca zväzu ľadového hokeja verím, že všetky projekty hokejových akadémií budú postupne zrealizované. Rodičom a najmä mladým športovým talentom chceme poskytnúť plnohodnotný plán a zázemie, kde sa môžu realizovať. Zároveň verím, že ide aj o službu spoločnosti keďže môžeme predpokladať, že absolventi týchto akadémií na Slovensku budú vzdelaní a športovo zdatní mladí ľudia, uplatniteľní na pracovnom trhu. Som rád, že aj v spolupráci so združením SK8, a teda aj Trnavským samosprávnym krajom vybudujeme infraštruktúrne dôležitý športový bod. Je to investícia do budúcnosti,“ uviedol Miroslav Šatan.

                 Na zasadnutí bol prítomný aj riaditeľ našej školy, Peter Toman, ktorý sa zo schválenia finančného krytia pre výstavbu zimného štadióna pre našu školu potešil a poďakoval vedeniu Trnavského samosprávneho kraja a osobitne županovi TTSK, pánovi Jozefovi Viskupičovi za to, že dokážu realizovať veľké projekty a zabezpečiť potrebné investície do rozvoja športu a športovej infraštruktúry.   

            • Výročná správa školy za šk. rok 2022/23

            • O dôležitých udalostiach a faktoch za školský rok 2022/2023 sa dočítate vo výročnej správe Spojenej školy, Jána Bottu 31, Trnava s organizačnými zložkami: Gymnázium a Stredná športová škola J. Herdu, ktorú nájdete TU

            • Prenájom nebytového priestoru - bufet

            • Prenájom nebytového priestoru – bufet

               

                

              1. Identifikácia prenajímateľa:

               

              Názov organizácie:                Spojená škola, Jána Bottu 31, Trnava

              Sídlo:                                     Jána Bottu 31, 917 87 Trnava

              Zastúpený:                             PaedDr. Peter Toman – riaditeľ školy

              IČO:                                       53242599

              Kontaktná osoba:                   Ing. Michaela Blahová

                                                             033/59 838 12, blahova.michaela@zupa-tt.sk

               

              2. Predmet zámeru

               Na základe zriaďovacej listiny, vystavenej zriaďovateľom – Trnavským samosprávnym krajom (ďalej len zriaďovateľ) dňa 1. 7. 2002 ako vlastníkom majetku, má prenajímateľ Spojená škola, Jána Bottu 31, Trnava v správe nehnuteľnosť nachádzajúcu sa v katastrálnom území Trnava, zapísanú v Liste vlastníctva č. 3423 na parcele č. 1643/1. Nehnuteľnosť je umiestnená na Ul. J. Bottu 31, 917 87 Trnava. V zmysle „Zásad hospodárenia a nakladanie s majetkom Trnavského samosprávneho kraja“ je prenajímateľ (ako správca majetku zriaďovateľa) po súhlase zriaďovateľa oprávnený prenechať do nájmu majetok, ktorý má v správe, tretej osobe. V súlade s vyššie uvedeným prenajímateľ –Spojená škola, Jána Bottu 31, Trnava má zámer prenajať do nájmu nebytové priestory:

              • bufet o výmere 19 m2 nachádzajúci sa vo vestibule školy. Predmet nájmu je vykurovaný, s dodávkou pitnej vody, odkanalizovaný, s elektrickou prípojkou a príslušným elektrickým rozvodom, nemá samostatný vchod z ulice.

               

               

              3. Doba nájmu:

               Nájomná zmluva sa uzatvára na dobu určitú – od 04.09.2023 do 30.06.2024

               

              4. Cena

              Minimálna cena za prenájom vyššie uvedeného priestoru je 12,00 €/rok/m2 bez nákladov spojených s prenájmom (energie a služby).

               

              5. Miesto a lehota na predkladanie ponúk

              Ponuky je potrebné doručiť písomne alebo osobne v zatvorenej obálke označenej názvom „BUFET“ na adresu:

              Spojená škola, Jána Bottu 31, Trnava

              Jána Bottu 31

              917 87  Trnava 

              Lehota na predkladanie ponúk uplynie dňa: 04.08.2023 do 12.00 hod

               

               

                                                                                  

                                                                                                     PaedDr. Peter Toman

                                                                                                            riaditeľ školy

            • Hmyzí domček

            • Trieda príma sa postarala o vytvorenie Hmyzieho hotela v areáli našej školy. V septembri v projekte pokračujeme. Budeme hľadať a zaradovať do systému nových obyvateľov J

            • Deň zdravia

            • Deň zdravia 2023

              Dnešný rok sa Deň zdravia niesol pod heslom: Uč sa, hýb sa, pomáhaj.

              Študenti našej školy mali možnosť absolvovať veľké množstvo rôznych aktivít. Celé doobedie prebiehali zaujímavé prednášky (Sport Study USA, Zdravý životný štýl, Duševné zdravie),  ekoworkshop. Navštívili nás aj záchranári, pri ktorých si žiaci mohli na pomôckach vyskúšať podanie prvej pomoci (oživovanie, Heimlichov hmat).

              Na multifunkčnom ihrisku prebiehali rôzne pohybové aktivity (zumba, streetball, stolný tenis a tenis). A pre vyhladnutých žiakov si každá trieda nachystala pestré pohostenie v podobe rôznych zdravých nátierok a koláčov.

              Príma a sekunda si navzájom zmerali sily v špeciálnych súťažných pohybových aktivitách a celé to zavŕšili vedomostným testom. Odmenou im bol osviežujúci nanuk. 

              Pri tejto príležitosti viacero žiakov absolvovalo darovanie krvi na odbernom mieste v Trnave. 

              Zapojila sa celá škola a veríme , že si každý našiel niečo, čo ho zaujalo, a strávil aj takýmto spôsobom príjemné dopoludnie.

               

              Beh olympijského dňa

              Súčasťou  ͈Dňa zdravia“ bolo aj podujatie organizované našou školou – Beh olympijského dňa, ktoré sa v tento deň konalo na mestskom atletickom štadióne Slávia Trnava.

              V zmiešanom štafetovom behu študentov SŠ (3 chlapci a 3 dievčatá) reprezentanti našej školy vyhrali pred strednými školami: Gymnázium J. B. Magina, Vrbové a SZŠ Trnava.

              Reprezentovali nás:

              • Kamila Mlíchová                    I.IS
              • Simona Gorbatenková            II.IS
              • Vanesa Pomajbová                 II.IS
              • Lukáš Brezovský                     septima
              • Daniel Vadovič                       sexta
              • Adam Lelovský                       III.IS

               

            • POMÁHAME POČAS DNÍ ZDRAVIA

            • V piatok 23.6.2023 organizujeme v našej škole už tradičné podujatie Deň zdravia, ktoré má v tomto roku motto: „Uč sa, hýb sa, pomáhaj“.

              Vyvrcholením celého podujatia bude jeho CHARITATÍVNA časť, ktorá sa bude konať na vonkajšom školskom športovom areáli dňa 23.6.2023 od 15:00 hod.

              Pre všetkých návštevníkov, malých aj veľkých, budú pripravené zábavné atrakcie, športové a pohybové aktivity, exkluzívny hudobný hosť – víťaz maďarskej série súťaže X-faktor, Richard „Ricco“ Šarközi a exkluzívny športový hosť - olympijská víťazka v streľbe, Zuzana Rehák Štefečeková.

              Všetkých návštevníkov čaká dobrá zábava a príjemne strávený čas.

              A čo je najdôležitejšie, cieľom charitatívnej časti podujatia je finančne pomôcť deťom s mentálnym a fyzickým postihom z občianskeho združenia Pomocníček.

              Každý účastník podujatia môže priamo na mieste finančne prispieť na dobrú a užitočnú vec a odísť z podujatia nielen v dobrej nálade, ale aj s vedomím, že podal pomocnú ruku deťom, ktoré to potrebujú.

              Vopred vám za to ĎAKUJEME.

            • Exkurzia Carnuntum

            • Študenti 1.A a 1.B sa 12.6. zúčastnili na poznávacej dejepisnej exkurzii v rakúskom Carnuntume spolu s pedagógmi p. Václavovou, p. Tibenskou a p. Takáčovou.

              Carnuntum bolo staroveké rímske mesto objavené archeológmi, ktoré patrilo do systému opevnenia Limes Romanus. Sprevádzala nás slovenská archeologička, ktorá okrem Rimanov rozprávala aj o svojich objavoch v Carnuntume, prehliadla trvala vyše 2 hodín.

            • Župný race 2023

            • Odbor kultúry a športu Trnavského samosprávneho kraja zorganizoval dňa 13.6.2023 3. ročník terénnych pretekov – Župný race. Preteky sa konali v rekreačnom areáli Jahodník -Smolenice.     

              Vo veľmi silnej konkurencii a fyzicky náročných disciplínach spojených s behom dosiahli žiaci našej školy vynikajúce výsledky:

              Kategória dievčatá (22 účastníčok): 1. miesto – Simona Gorbatenková II.IS

              Kategória chlapci (55 účastníkov):    2. miesto – Bruno Ondruš III.S

                                                                        22. miesto – Michal Urban II.IS

               

              Blahoželáme a ďakujeme za úspešnú reprezentáciu školy.

            • Finančná akadémia

            • V spolupráci s Nadáciou Partners absolvovali študenti 3. ročníkov 30. a 31. mája prvé dve lekcie vzdelávacieho cyklu Finančná akadémia - úvod do finančnej gramotnosti, osobný a rodinný rozpočet, finančné plánovanie. V budúcnosti plánujeme pokračovať ďalšími lekciami zameranými na financovanie bývania, poistenie a investovanie.

              Cieľom vzdelávania je viesť mladých ľudí k väčšej finančnej zodpovednosti a dozvedieť sa, ako správne pracovať s peniazmi. Zaujímavou cestou dostávajú návod, ako robiť správne finančné rozhodnutia ešte skôr, ako dostanú do rúk svoju prvú výplatu.

              Študenti sami zhodnotili, že je treba čím skôr začať myslieť na svoju budúcnosť, rozumne hospodáriť so svojimi peniazmi a z každého príjmu si  aspoň niečo odkladať.

    • Kontakty

      • Spojená škola
      • +421 / 033 / 5983811
      • J. Bottu 31 917 87 Trnava Slovakia
      • 53242599
      • PaedDr. Peter Toman, riaditeľ školy
  • Fotogaléria

      zatiaľ žiadne údaje